ჯერ არ გიცდიათ წიწიბურის ფქვილისგან ცომეულის გამოცხობა?
მისგან ხომ ბლინების, ღვეზელების, კექსის, ნამცხვრების და პურის გამოცხობა შეგიძლიათ. კონსისტენციით ხორბლის ფქვილისგან არ განსხვავდება, მხოლოდ ფერით. მაგრამ წიწიბურას ფქვილი უფრო მეტად სასარგებლოა.
წიწიბურის სასარგებლო თვისებაა წყლის გამოყვანა ქსოვილებიდან და სისხლში შაქრის დონის შემცირება, ხელს უწყობს მის გამოყენებას ნებისმიერი დიეტის დროს, მათ შორის დიაბეტის დროს სპეციალურ რაციონშიც. გააგრძელეთ კითხვა
გადმოწერე აპლიკაცია „შენი ექიმი“ – პირველი ქართული სამედიცინო პლატფორმა!
მიიღე სანდო და აქტუალური ინფორმაცია ჯანმრთელობის შესახებ – საქართველოდან და მთელი მსოფლიოდან.
Telegram არხი: https://t.me/SheniEkimi
შენი ექიმი – ცოდნა ჯანმრთელობისთვის.