მსუბუქად დამარილებული ქაშაყი: შესანიშნავი საჭმელი 30 წუთში
მამაჩემის მეგობარი დიდხანს მუშაობდა ჩრდილოეთში. იქ მას ასწავლეს თევზის დამარილება. მან უამბო, როგორ უწევდათ ერთი და იგივეს ჭამა ყოველდღე. და ერთადერთი კერძი, რომელიც არასოდეს იყო მოსაწყენი, იყო მსუბუქად დამარილებული ქაშაყი სპეციალური რეცეპტის მიხედვით. ჩვენთან მოსული მამაჩემის მეგობარი მაშინვე შეუდგა საფირმო კერძის მომზადებას. მე კი მახლობლად ვიდექი და ვუყურებდი.