როგორი გემრიელი გულსართიც არ უნდა გააკეთოთ, მაინც მთავარი ცომის ხარისხია, მითუმეტეს თუ ტკბილეულს აცხობთ. ცომი უნდა იყოს გემრიელი და კარგად გაფუებული.
ცომი უნდა იყოს გემრიელი და დიდხანს ინარჩუნებდეს სირბილეს.
როგორი გემრიელი გულსართიც არ უნდა გააკეთოთ, მაინც მთავარი ცომის ხარისხია, მითუმეტეს თუ ტკბილეულს აცხობთ. ცომი უნდა იყოს გემრიელი და კარგად გაფუებული.
ცომი უნდა იყოს გემრიელი და დიდხანს ინარჩუნებდეს სირბილეს.