იწვევს თუ არა ცხელი სასმლის, ყავის, ან ჩაის მიღება სხვადასხვა სიმსივნურ პათოლოგიას?! – მაქსიმუმ რა ტემპერატურის სასმლის მიღება შეგვიძლია, რომ არ გავნოს?!
კლინიკური ონკოლოგი – ელენე მარიამიძე სასარგებლო რჩევებით, გადაცემაში “დილა მშვიდობისა საქართველო” საუბრობს, რატომ არ არის სასურველი ძალიან ცხელი ყავისა და ჩაის მირთმევა და იწვევს თუ არა ცხელი სასმლის მიღება სხვადასხვა სიმსივნურ პათოლოგიას.
ცხელი სასმელების მიღება კულტურული ტრადიციაა ბევრ ქვეყანაში, თუმცა არასწორი ჩვევები ჯანმრთელობაზე სერიოზულ ზემოქმედებას ახდენს. განსაკუთრებით მნიშვნელოვანია გავითვალისწინოთ ტემპერატურა, ჭურჭელი და მოხმარების სიხშირე. გააგრძელეთ კითხვა
გადმოწერე აპლიკაცია „შენი ექიმი“ – პირველი ქართული სამედიცინო პლატფორმა!
მიიღე სანდო და აქტუალური ინფორმაცია ჯანმრთელობის შესახებ – საქართველოდან და მთელი მსოფლიოდან.
iPhone: https://apps.apple.com/fr/app/sheni/id6746877342?l=en-GB
Telegram არხი: https://t.me/SheniEkimi
შენი ექიმი – ცოდნა ჯანმრთელობისთვის.