„მარწყვის “რძით გარეცხვა” არ შეიძლება, რძე არ არის სანიტარული სითხე, არც სადეზინფექციო თვისებები აქვს, პირიქით მან შესაძლოა უარესად დააბინძუროს პროდუქტი.
შეძენის დროს განსაკუთრებული ყურადღება მიაქციეთ პროდუქტის მდგომარეობას, არ უნდა იყოს ძალიან გადამწიფებული. სახლში მიტანის შემდეგ გარეცხეთ მხოლოდ ის რაოდენობა, რაც გვჭირდება, შემდეგ გავამშრალოთ“.
P.S. ეს ძველი ლეგენდაა, თითქოს გველის მარწყვთან შეხების გამო კეთდებოდა, როგორც კომენტარებიდან გამოჩნდა, ისევ ბევრი აკეთებს…“ – წერს სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი, ირაკლი არაბული.

