მნიშვნელოვანი სამკურნალო ძალა მდგომარეობს ჭინჭრის დასუსხვაში.
ჭინჭრის ჭამა შეიძლება, თუმცა ჭინჭრის წვენი, რომელიც მზადდება ახალგაზრდა ღეროებისა და ფოთლებისგან, კიდევ უფრო მეტი სარგებელის მომტანია.
ყოველივე ამის შემდეგ, იგი კონცენტრირდება სამკურნალო კომპონენტებში თავისთავად და სწრაფად შეიწოვება. ჭინჭრის წვენი სასარგებლო გავლენას ახდენს ორგანიზმის ტოქსინებისგან გაწმენდისა და სისხლში ჰემოგლობინის გაზრდაზე. წვენს აქვს ორგანიზმში მეტაბოლური პროცესების გააქტიურების უნარი, რის შედეგადაც ხდება სისხლის გაწმენდა და გამდიდრება, ტოქსინების მოცილება, ყველა ორგანო და სისტემა უკეთეს მუშაობას იწყებს.
ცნობილმა შვეიცარიელმა ნატუროპატმა ვ. შონენბერგერმა, რომელმაც შეიმუშავა სხვადასხვა დაავადებების ახალი მწვანილით (წვენებით) მკურნალობის თეორია, უფრო მეტი ყურადღება მიაქცია გაზაფხულის მცენარეებს, რომელთა შორის, პირველ რიგში, აფასებდა ჭინჭარს, დენდელიონს, ნიახურს. გააგრძელეთ კითხვა
გადმოწერე აპლიკაცია „შენი ექიმი“ – პირველი ქართული სამედიცინო პლატფორმა!
iPhone: https://apps.apple.com/fr/app/sheni/id6746877342?l=en-GB
Telegram არხი: https://t.me/SheniEkimi