როგორ მივიღოთ გოგრა, რათა ბოლომდე გავანდგუროთ პარაზიტები და გავიუმჯობესოთ სისხლის შემადგენლობა
გოგრა ერთ-ერთი ყველაზე მდიდარი და მრავალმხრივ სასარგებლო ბოსტნეულია. ის შეიცავს უამრავ აუცილებელ მიკროელემენტსა და ბიოლოგიურად აქტიურ ნივთიერებებს, რომლებიც დადებითად მოქმედებენ ჯანმრთელობაზე. თუმცა, უმნიშვნელოვანესია, როგორ მივიღებთ მას, რათა მაქსიმალურად შევინარჩუნოთ მისი სამკურნალო ძალა.
რატომ ნედლი გოგრა?
თერმული დამუშავება — მათ შორის მოშუშვა, მოხარშვა ან გამოცხობა — ანადგურებს გოგრაში შემავალ ღირებულ კომპონენტებს: ფერმენტებს, ფოლიუმის მჟავას, B ჯგუფის ვიტამინებს და ზოგიერთ ანტიოქსიდანტს. ამის გამო, თუ გსურთ პარაზიტების მოცილება და სისხლის გაუმჯობესება, ნედლი ფორმით მიღება გაცილებით ეფექტურია. გააგრძელეთ კითხვა
iPhone: https://apps.apple.com/fr/app/sheni/id6746877342?l=en-GB
Telegram არხი: https://t.me/SheniEkimi