ხორბალი პოპულარული მარცვლეული კულტურაა, რომელიც კულინარიაში ბევრი რამის დამზადებისთვისაა განკუთვნილი. თუმცა, თანამედროვე მეცნიერებებმა ახალი სახეობის შექმნას დაუდო საფუძველი, რომელიც ავადმყოფობებს იწვევს. ხორბლის მავნე ხასიათმა ადამიანის ორგანიზმს საფრთხე შეუქმნა. რატომ არ უნდა მიირთვათ ხორბალი?
დამოუკიდებელი, აპოლიტიკური და ნეიტრალური მედია — ფაქტებზე დაფუძნებული სანდო ინფორმაცია. შენთვის და შენი საქართველოსთვის.
#აქხარისხია #drpkhakadze #sheniambebi