იაპონური ტექნოლოგია ქართულ სოფლის მეურნეობაშია
ხალგაზრდა აგრონომი ბოსტნეულს ეფექტური მიკროორგანიზმებით (EM) ზრდის — ქიმიური საშუალებებისა და ორგანური სასუქების გარეშე.
ესაა განათლებული, მიზანდასახული თაობის არჩევანი — სრულად ბუნებრივი პროდუქტი და მწვანე მომავალი სოფლის მეურნეობაში.
აბსოლუტურად ჯანსაღი ნატურალური პროდუქტი. არანაირი ქიმია და არანარი შხამი…
„მამა ძალიან ნერვიულობდა ამდენი შხამქიმიკატების გამო. პროდუქტი გაჟღენთილი იყო შხამქიმიკატებით. გადაწყვიტა, რომ ეპოვა რაიმე ტექნოლოგია, რომელიც ამას აღმოფხვრიდა. მიაგნო იაპონურ ტექნოლოგიას, მიკროორგანიზმებს, რომელიც 130-ზე მეტ ქვეყანაშია დანერგილი…“