კეტჩუპი ვაშლით ზამთრისთვის
კეტჩუპისთვის მე ვარჩევ მწიფე და ხორციან პომიდორს, უფრო ტკბილს. ვაშლიდან ვრჩევ ანტონოვკას მისი მჟავიანობის გამო.
არ ვაკლებ სანელებლებს კეტჩუპს, მათ აქვთ მნიშვნელოვანი ამოცანა: გემოვნების დაბალანსება, არომატების დამატება. შენიშვნა: შემადგენლობაში აბსოლუტურად არ არის სახამებელი და მინიმალურია შაქარი, ხოლო მაღაზიაში შეძენილი კეტჩუპი ამ ინგრედიენტებით პომიდვრის შემდეგ მეორე ადგილზეა.