ერბო უნიკალური პროდუქტი ჩვენი ჯანმრთელობისთვის.
რით განსხვავდება ერბო კარაქისგან?
ერბო არის გადამდნარი კარაქი. კარაქი დნობის პროცესში გადის სხვადასხვა ეტაპს. კარაქში არსებული ცილა – კაზეინი და შაქარი – ლაქტოზა გამოეყოფა ცხიმს და ილექება ჭურჭლის ძირში, წყალი ორთქლდება. კარაქმა დიდი ხანი უნდა იდუღოს ნელ ცეცხლზე. კარაქს ცილასთან და შაქართან ერთად გამოეყოფა მასში არსებული მძიმე ნივთიერებები. ერბოს მომზადების დასრულებისას ეს უნიკალური თხევადი ცხიმი ხდება კამკამა ოქროსფერი. მას გააჩნია საუკეთესო გემოვნური თვისებები. იმის გამო რომ ერბოში აღარ არის კაზეინი, ლაქტოზა და მძიმე ნივთიერებები მისი მირთმევა შეუძლია ყველას ვისაც აქვს კუჭნაწლავის პრობლემები, კერძოდ გაღიზიანებული ნაწლავის სინდრომი, ლაქტოზის აუტანლობა, გასტრიტი და სხვა. გააგრძელეთ კითხვა
გადმოწერე აპლიკაცია „შენი ექიმი“ – პირველი ქართული სამედიცინო პლატფორმა!
მიიღე სანდო და აქტუალური ინფორმაცია ჯანმრთელობის შესახებ – საქართველოდან და მთელი მსოფლიოდან.
iPhone: https://apps.apple.com/fr/app/sheni/id6746877342?l=en-GB
Telegram არხი: https://t.me/SheniEkimi
შენი ექიმი – ცოდნა ჯანმრთელობისთვის.