ზამთრის გასვლის შემდეგ ალბათ კიდევ შემოგრჩათ მურაბის რამდენიმე ქილა. მალე ახალი ხილიც შემოვა. მურაბის გადაყრა კი,ისევე, როგორც ყველა სხვა პროდუქტის, არ ღირს. ამიტომ გირჩევთ მისგან მოამზადოთ მარმელადი. ამ ნუგბარს მხოლოდ სამი ინგრედიენტი სჭირდება და ერთ-ერთი მათგანი ჩვეულებრივი ონკანის წყალია.
გამოიყენეთ ნებისმიერი მურაბის წვენი, შაქარი, წყალი და მიიღეთ უგემრიელესი ნუგბარი. აი რეცეპტი

მსგავსი პოსტები
[fetch_posts]