როგორია გენმოდიფიცირებული საკვების გავლენა ჩვენს ჯანმრთელობაზე? – გენური ინჟინერია და მისი შედეგები.
მეცნიერების ერთ-ერთი ყველაზე საკამათო, მაგრამ ამავდროულად რევოლუციური მიმართულება – გენური ინჟინერია.
ბოსტნეული, რომელიც უფრო დიდხანს ინახება, ხილი, რომელიც ლამაზად გამოიყურება, მარცვლეული, რომელიც ნაკლებად მგრძნობიარეა გვალვისა და მავნებლების მიმართ. ეს ყველაფერი გენური ინჟინერიის შედეგია.
შეიძლება თუ არა გენური მოდიფიკაციით უფრო მეტი ზიანი მივიღოთ, ვიდრე სარგებელი, როგორ ზემოქმედებს ასეთი საკვები ჩვენს ჯანმრთელობაზე გრძელვადიან პერსპექტივაში. კითვა ბევრია…