რბილი ღვიძლი მდოგვის სოუსში
ღვიძლი ორიგინალურ სოუსში. არაჟანი ხახვით მას უფრო წვნიანს ხდის, მდოგვი კი სინაზეს მატებს. ამავდროულად, პროდუქტს არ სჭირდება დიდი ხნის განმავლობაში გაჟღენთვა ან რაიმე განსაკუთრებული გზით დაჭრა. ქვემოთ მოცემულ რეცეპტში მოცემული მარტივი ნაბიჯების შემდეგ, თქვენ გექნებათ 100% ნაზი ღვიძლი, რომელიც ყოველთვის გამოგადგებათ. გარდა შესანიშნავი გემოვნებისა, თქვენ ასევე მიიღებთ სასარგებლოსაც და ეს მნიშვნელოვანია, განსაკუთრებით ცივ სეზონზე!