როგორ პურს გვაჭმევენ? – გლუტენი, მითები და რეალობა, ის, რაც არასდროს გსმენიათ.
რატომ დაკარგა პურმა გემო და სუნი?
დღეს კომერციაა ყველაფერი. დაჩქარდა ტექნოლოგიური პროცესები მსოფლიოში, მაგრამ ყოველგვარ დაჩქარებას არ მოაქვს კარგი შედეგები, ბიოლოგიურ პროცესებს ვერ დავაჩქარებთ. ანუ, როცა მოჩქარეს უგვიანდება – სიჩქარეს შეწირული მთავარი ღირებულებები.
უსაფუარო პური – არ არსებობს ასეთი ცნება. რატომ ურჩევენ ენდოკრინოლოგები შავ, რუხ პურს? რას ნიშნავს უგლუტეინო პური? – უნახშირწყლო არის უბრალოდ, ჟესტიკულაცია, რომ დააბნიონ მოსახლეობა.
თაგვი ქართული ფქვილის ტომრებს ხრავდა, თურქულს არ ეკარებოდა – ანუ, როცა უცხოური, საუცხოო სულაც არ არის.
პურის ქიმია ისტორიული წიაღსვლებიდან დღევანდელობამდე – პურის მრეწველთა კავშირის თავმჯდომარე მალხაზ დოლიძე სტუმრად აკადემიკოს რამაზ გახოკიძესთან.
უყურეთ გადაცემას „საექიმო ქიმია“ „პულსი TV“-ის ეთერში, ყოველ შაბათს 22:00 საათზე.
მასალის გამოყენების პირობები