პარასკევი, ოქტომბერი 3, 2025
- Advertisement -spot_img
მთავარირჩევებიექიმირატომ არის დამუშავებული ხორცი საშიში? დამუშავებული ხორცი, დიაბეტის, გულის დაავადებისა და კიბოს...

რატომ არის დამუშავებული ხორცი საშიში? დამუშავებული ხორცი, დიაბეტის, გულის დაავადებისა და კიბოს რისკს ზრდის?

დამუშავებული ხორცი დიაბეტის, გულის დაავადებისა და კიბოს რისკს ზრდის — ყოველდღე ერთი სოსისი საკმარისია!

ავტორი: პროფესორი გიორგი ფხაკაძე, საქართველოს საზოგადოებრივი ჯანდაცვის ინსტიტუტის ხელმძღვანელი.
sheniekimi.ge | ოფიციალური სამედიცინო საინფორმაციო პლატფორმა
რა ხდება? — სოსისი, ლორი, ბეკონი… და ონკოლოგიური დიაგნოზები
ვაშინგტონის უნივერსიტეტის მკვლევრებმა გამოაქვეყნეს ახალი კვლევა, რომელიც ანგრევს გავრცელებულ მითს: თითქოს “ცოტა ბეკონი ან ლორი არაფერს გვავნებს”. სინამდვილეში, დამუშავებული ხორცი არა მხოლოდ გაზრდილ დიაბეტის და გულის დაავადებების რისკთანაა კავშირში — არამედ კოლორექტალური კიბოსაც კი ზრდის. გააგრძეკეთ კითხვა

შეიძლება იყოს 1 ადამიანი და ბუტერბროდი ცხელი სოსისით გამოსახულება
გადმოწერე აპლიკაცია „შენი ექიმი“ – პირველი ქართული სამედიცინო პლატფორმა!
მიიღე სანდო და აქტუალური ინფორმაცია ჯანმრთელობის შესახებ – საქართველოდან და მთელი მსოფლიოდან.
  ჩინეთში შექმნეს ვირუსი, რომელიც კიბოს უჯრედებს ღორის ქსოვილად გარდაქმნის
SheniAmbebi.gehttps://www.sheniambebi.ge
დამოუკიდებელი, აპოლიტიკური და ნეიტრალური მედია — ფაქტებზე დაფუძნებული სანდო ინფორმაცია. შენთვის და შენი საქართველოსთვის. #აქხარისხია #drpkhakadze #sheniambebi
მსგავსი პოსტები
[fetch_posts]
- Advertisement -spot_img

ხშირად ნახვადი