საქონლის ღვიძლი ვენეციურად
მასალა: ძროხის ღვიძლი 500 გ. წითელი ხახვი 2 ცალი. დიდი კონა ოხრახუში, ნივრის 3 კბილი. თეთრი ღვინო 100 მლ. კონიაკი 2 /კ. ლ. კარაქი 2 ს/კ. ლ. ზეითუნის ზეთი 1 ს/კ. ლ
საქონლის ღვიძლი ვენეციურად
მასალა: ძროხის ღვიძლი 500 გ. წითელი ხახვი 2 ცალი. დიდი კონა ოხრახუში, ნივრის 3 კბილი. თეთრი ღვინო 100 მლ. კონიაკი 2 /კ. ლ. კარაქი 2 ს/კ. ლ. ზეითუნის ზეთი 1 ს/კ. ლ