ყოველდღე მეკითხებიან ოჯახის წევრები, როდის მოვამზადებ ვაშლის პეროგს. ასე ეძახიან ჩემს საფირმო ღვეზელს, რომელსაც ჩვეულებრივ ნახევარ დღეში მიირთმევენ. თან ისეთი სურნელოვანი და ნაზია! შეგიძლიათ დღესასწაულებისთვისაც გამოაცხოთ.
ყოველდღე მეკითხებიან ოჯახის წევრები, როდის მოვამზადებ ვაშლის პეროგს. ასე ეძახიან ჩემს საფირმო ღვეზელს, რომელსაც ჩვეულებრივ ნახევარ დღეში მიირთმევენ. თან ისეთი სურნელოვანი და ნაზია! შეგიძლიათ დღესასწაულებისთვისაც გამოაცხოთ.