ზაფხულის საკვები საფრთხეები: როგორ დავიცვათ ბავშვები მოწამვლისგან
ზაფხულში, როდესაც ბევრი ოჯახი ქალაქგარეთ, აგარაკებზე ან ბუნებაში მიდის დასასვენებლად, ბავშვების ნაწლავური პრობლემები ერთ-ერთი ყველაზე გავრცელებული საკითხია. მშობლები ხშირად უჩივიან, რომ ბავშვები “მოიწამლნენ”, “რაღაცამ აწყინათ” ან “წყალმა მოწამლა” – ეს ყველა ტერმინი მიუთითებს იმ საფრთხეებზე, რომლებიც ზაფხულში საკვებს უკავშირდება.
ზოგიერთი საკვები, რომელსაც ხშირად არ ვუთმობთ ყურადღებას, შეიძლება გახდეს ორგანიზმის მტერი.
რა პროდუქტებია ყველაზე საშიში ზაფხულში? გააგრძელეთ კითხვა