შაბათი, ოქტომბერი 25, 2025
- Advertisement -spot_img
მთავარირჩევებიუკვე დიდი ხანია ასე ვინახავ დაკონსერვებულ წიწაკას, უგემრიელესია და არომატული.

უკვე დიდი ხანია ასე ვინახავ დაკონსერვებულ წიწაკას, უგემრიელესია და არომატული.

 

დაკონსერვებულ ბულგარულ წიწაკას ნივრით, თქვენ როგორ ინახავთ ზამთრისთვის?

ახლა მე უკვე ასე ვამზადებ!

ინგრედიენტები

ბულგარული წიწაკა – 3 კგ

ნიორი – 3 თავი

ახალი კამა – 1 კონა

მარინადისთვის 1 ლიტრ წყალზე:

მზესუმზირის ზეთი – 250 მლ

ძმარი – 250 მლ

შაქარი – 1 ჭიქა.

მარილი – 3 ს.კ.

წიწაკა, გარეცხეთ, გააშრეთ, ამოაჭერით გულები და სიგრძეზე დაჭერით. სილამაზისთვის შეარჩიეთ სხვადასხვა ფერის წიწაკა.

დაჭერით წვრილად კამა და ნიორი.

გაასტირილეთ ქილები და სახურავები.

მოამზადეთ მარინადი: ქვაბში ვასხამთ წყალს, მზესუმზირის ზეთს, შაქარს და მარილს. სითხე მიიყვანეთ ადუღებამდე, ბოლოს დაასხით ძმარი.

დაჭრილი წიწაკა ჩაყარეთ მდუღარე მარინადში და მოხარშეთ დაახლოებით 5 წუთის განმავლობაში.

შეავსეთ ქილები წიწაკით, ზემოდან მოაყარეთ დაჭრილი კამა და ნიორი, დაასხით მარინადი პირამდე, მოხუფეთ ქილები და შეფუთეთ სანამ ბოლომდე არ გაცივდება.

კითხვის გაგრძელება #shenisupra

გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით

ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi

  აი რატომაა მსოფლიო შეპყრობილი ტუალეტის ახალი ტრენდით.
SheniAmbebi.gehttps://www.sheniambebi.ge
დამოუკიდებელი, აპოლიტიკური და ნეიტრალური მედია — ფაქტებზე დაფუძნებული სანდო ინფორმაცია. შენთვის და შენი საქართველოსთვის. #აქხარისხია #drpkhakadze #sheniambebi
მსგავსი პოსტები
[fetch_posts]
- Advertisement -spot_img

ხშირად ნახვადი