თითქმის ყველა დისახლისმა იცის, როგორ უნდა შეწვას სირნიკები, მაგრამ ამ რეცეპტის მოსინჯვა ნამდვილად ღირს, თუ გსურთ გემრიელი და ჯანსაღი კერძის მომზადება.
ფუმფულა სირნიკები მათაც მოეწონებათ, ვინც ხაჭოს ვერ იტანს.
ყველის ოლადების(სირნიკების) ტრადიციულ რეცეპტებში არ არის გამოყენებული სოდა ან გამაფხვიერებელი, მაგრამ აქ გამაფხვიერებელი ასრულებს ერთ – ერთ მთავარ როლს, რადგან ამის წყალობით, სირნიკები უფრო ჰაეროვანია. როდესაც შეწვისას ხაჭო დნება, ხაჭოს ნამცხვარის მსგავსი გახდება.