კრემი “რაფაელო”
შემადგენლობა: 70 გ ქოქოსის ფანტელები, 400 გ შედედებული რძე, 200 გ კარაქი, 200 გ თეთრი შოკოლადი
მომზადება: დაბალ ცეცხლზე გაადნეთ შოკოლადი და კარაქი, განუწყვეტლივ ურიეთ, რომ არ მიიწვას.
კრემი “რაფაელო”
შემადგენლობა: 70 გ ქოქოსის ფანტელები, 400 გ შედედებული რძე, 200 გ კარაქი, 200 გ თეთრი შოკოლადი
მომზადება: დაბალ ცეცხლზე გაადნეთ შოკოლადი და კარაქი, განუწყვეტლივ ურიეთ, რომ არ მიიწვას.